/ Info / Welcome

Welcome to the Holy Ascension Serbian Orthodox Church

 

We cordially invite you to worship with us. We celebrate Divine Liturgies on Sundays and on Feast Days at 10:00 A.M. We hope that you find our website informative and useful, and it helps you about our community and the Orthodox faith. We pray that your visit here will be uplifting.

 

Sunday Liturgy

10:00 A.M. – Divine Liturgy

Please check the calendar or call the Church office for information regarding services for other days of the week.

 

Fellowship Hour

Sunday lunch and refreshments are served in the Church Hall every Sunday following the Divine Liturgy. Everyone is welcome and encouraged to attend and participate in this time of fellowship.

 

 

Добродошли у Српску Православну Цркву Светог Вазнесења Господњег

 

Срдачно вас позивамо да посетите нашу цркву и придружите нам се у молитви и дружењу. Надамо се да су информације на овом вебсајту корисне и да из њих можете сазнати најважније о нашој парохији и нашој Православној вери. Молимо се Господу Богу да ваша посета овим страницама буде на ваш благослов.

 

Богослужења

Света Литургија се служи сваке недеље са почетком у 10:00 сати ујутро. Молимо вас да погледате календар цркве на овом вебсајту за детаљан распоред богослужења осталим данима у недељи. За више информација можете контактирати црквену канцеларију.

 

Недељни ручак

У сваку недељу након Свете Литургије у црквеној сали се служи ручак и освежења. Сви су позвани и добродошли да нам се придруже и учествују у разговору и дружењу.

Your Address:

Е-Контакт Листа

Пожељно је да се чланови и пријатељи наше парохије придруже нашој е-контакт листи. Намена ове листе је да све заинтересоване благовремено обавестимо о свим новостима и догађајима у нашој цркви и парохији, укључујући информације о богослужењима и прославама. Наша е-контакт листа је отворена за све заинтересоване. Ако желите да се прикључите е-контaкт листи, молимо да попуните једноставан образац ниже.

E-MAIL LIST

 Parishioners and friends of the Holy Ascension Serbian Orthodox Church are encouraged to join our e-mailing list. The purpose is to "keep in touch" and provide news and important information from the parish, including the information about services and events at our church. This e-mailing list is open to everyone. If you would like to join our e-mailing list, please fill out the following form.

 

Mailing Address
Holy Ascension Serbian Orthodox Church
117 Liberty Street
Elizabeth, New Jersey 07202